+

BOROS ZOLTÁN MŰVÉSZI NYOMATOK /TENGELICEK AKVARELL

BOROS ZOLTÁN MŰVÉSZI NYOMATOK /TENGELICEK AKVARELL
  • giclée nyomat10 000 Ft8 000 FtAkció időtartama: 2023.10.06. - A készlet erejéig!Súly: 0.50 kg
  • nyomat keretezve25 000 Ft20 000 FtAkció időtartama: 2023.10.06. - A készlet erejéig!Súly: 2.00 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Boros Zoltán művészi nyomatok: Tengelicek akvarell. (297X420 mm)

Boros Zoltán művészi nyomatok: Tengelicek akvarell. (297X420 mm)

Pár szó magamról:
A délvidéki Szabadkán születtem 1976-ban. A budapesti érettségit követően a Gödöllői Agrártudományi Egyetem egyedülálló szakán, környezet-gazdálkodási agrármérnökként vadgazdálkodási szakirányon diplomáztam.
A vadászat, és a vadászati témájú képzőművészeti alkotások már gimnazista korom óta érdekeltek, első rajz próbálkozásaim is ekkorra tehetők. Alkotásaim témáját zömében a hazai vadon élő állatfajok adják, s mivel a vadászatot gyakorlom is, modelljeim viselkedését természetes élőhelyükön leshetem meg. A képzőművészetet autodidakta módon sajátítottam, illetve sajátítom el. Grafikai és illusztrátori munkásságomért 2003-ban Arany Ecset-Toll képzőművészeti díjban részesültem. A VKE képzőművészeti pályázatain alkotásaim többször is Vadászati Kulturális Érték minősítést kaptak. 2020-ban megkaptam a Balogh Péter Művészeti Nagydíjat.
Köszönöm figyelmüket és kívánom, hogy mindig legyenek nyitottak a művészetek iránt és a művekben ne a csillogást, a harsogást keressék, hanem a visszafogott, igaz őszinte dolgokat, bármennyire is elcsépelten hangzik ez, de csak a szerénység egyszerűsége teremt örökbecsű értéket.

Mi a Giclée – művész nyomat?
A giclée nyomtatás a művészi nyomtatás új, korszerű módja, mely megfelel a művészek, a gyűjtők és a múzeumok legmagasabb elvárásainak. Emiatt a giclée művészi nyomtatás már egyenértékű a sokkal ismertebb hagyományos nyomtatási technikákkal - a rézkarccal, a szitanyomással és a litográfiával. A giclée művészi nyomatok a ma elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek. A giclée azonban nemcsak technika, hanem egy művészeti kiadási mód is: a művész egyedi, vagy kötött példányszámú sorozatban nyomtatott műtárgyat készíthet számítógépes grafikai alkotásáról, digitális fotográfiájáról, vagy egy létező művének digitalizált reprodukciójáról.
A Világ több múzeumában és galériájában giclée reprodukciós nyomatokat állítanak ki az eredeti művek helyett. Ez is igazolja, hogy a giclée már elfogadott a nemzetközi műtárgypiacon.


A keretezés /2x2 cm fekete matt keret, plexi, 4 cm paszpartu, hátlap/ 3-5 munkanapot vesz igénybe.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-5 munaknap

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Írja be számmal azt, hogy tizenkettő!

Ingyenes szállítás 20.000 forint feletti rendelés esetén

Kapcsolat

  • 2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 10. (CÉGJEGYZÉKSZÁM: 13-09-205414)
  • +36 70 626-7505
  • info@vadaszpont.hu

Hírlevél

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.